• Skip to primary navigation
  • Skip to main content

Oma Dée

Échte sambals van Oma Dée

  • Nóg meer smaken
    • Échte Oelek!
    • Hete Badjak
    • Duivels Pedis
    • Sambal Tempeh
    • Sambal Peteh
    • Sambal Taotjo
    • Sambal Asem
    • Sambal Citroen
    • Sambal Kencur
    • Sambal Dayak
    • Sambal Kokos
    • Smokey Brandal: onze Berend als inspirator
  • Onze Boemboes
    • Boemboe Rendang
    • Boemboe Ajam Oma
    • Boemboe Goreng
  • Nóg lekkerder
    • Top Tien Combi’s
    • Bij rijstmaaltijden
    • Bij sushi
    • Bij pasta’s
    • Bij de borrel
    • Een boterham
    • Bij vis
  • Nóg gezonder
    • Echte sambal heeft geen zout nodig!
    • Houdbaarheid & conservering
    • Gezonde conserveer
    • Gezonde planeet
    • Duurzame teelt
    • Nieuw product? Oma helpt!
  • Over Ons
    • Onze Oma Dée
    • Sambal Chef Karl
    • Kleinzoon Peter
    • Nieuw product? Oma helpt!
    • Family Tree
    • Onze vrienden
  • Private label
    • Bedrijven of events: private label!
    • Bedrijfsrestaurant nóg gezonder
    • Nieuw product? Oma helpt!
  • Winkels en bestellen
    • Online bestellen
    • Waar te koop?
    • Winkel in het zonnetje
  • Contact

Bij vis

Wel eens van Pepessan gehoord? Dat is een scherp Indonesisch gerecht van gestoomde makreel die zwaar met sambal is gemarineerd en in folie is gewikkeld. Het proberen waard, maar de verschillende smaken van Oma Dée zijn voor nog veel meer visgerechten geschikt.

Probeer maar eens een Hollandse Lekkerbek met Sambal Tempeh of Citroen. Gerookte zalm combineert prima met Sambal Asem door de zuur-bittere nasmaak. En wie zelf tonijnsalade maakt, kan met een gerust hart experimenteren met het toevoegen van smaken als Kencur en Dayak: ‘That’s a spicy tuna!’.

Benieuwd? Bestel hier!

Copyright © 2025 · Wellness Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in